2e dag; Dublin
3 juni 2024 - Kingswood, Ierland
andaag een dagje Dublin gedaan. Begonnen met een Iets ontbijt met scrambled eggs bacon and sausage; best lekker. Goed begin van de dag. Voor t hotel de tram naar t centrum genomen, geen last van links rijden in t centrum en parkeren , een prima oplossing. Bij Baja bikes op de oma fietsen gestapt voor de tour door Dublin met een adhd gids; die man kon geen moment stilstaan 😬veel verteld, zwaar gefietst op deze niet lichte gevaartes met helm en lichtgevende kofferriemen voor t zicht 🤔 🤔ook nog aan de linkerkant van de weg; het begint te wennen 😅gelukkig de hele dag droog gebleven 😁lekker geluncht in een veels te warme maar gezellige tent in het temple gebied; haast alle barretjes heten zo 🤔, geen touw aan vast te knopen ???? Gezellig met petunia bakken of flikkerende kerstboom versierd; een gezellig sfeertje. De drukte kwam s’middags pas op gang vw de bank holiday?? De stoplichten maken een fluitend geluid als t groen is; handig als je even niet goed oplet 😊erna na st Patrick’s cathedral; mooie bijzonder kathedraal met vele verteerde vlaggen voor alle koningen toendertijd wel 150 tegelijk in de armoede tijd 😁
De Ieren hebben een bijzondere smaak van kleding ; ik ga hier niet shoppen 🤣🤣 onderweg nog een klein stukje filmopnames gezien daterend uit vroegere tijden met koets; wat een toestand voor een paar secondes!!🫣Nadat we door de stad gebanjerd hadden geëindigd in Porter house,een lekker biertje genomen met live fiddler muziek; we komen al aardig in de sfeer hier ; Slainte 🍻🍻🍻afgesloten met India’s eten waarbij zelfs Ronald het erg zwaar had met de pittigheid ervan 🌶️🌶️🌶️🌶️
4 pepers vraagt hij echt niet meer hier 🥵🥵🥵🥵🤣 met de tram moe en voldaan weer terug naar t hotel Morgen verlaten we Dublin weer 😊

De sfeer komt goed over in jullie verhaal en foto's. Super! Have fun!
Pas maar op met dat links rijden dat het geen gewoonte wordt, anders heb je problemen als je weer terug bent. Maar even niet aan denken voorlopig nog genieten